Skånska Dagbladet





Skånska Dagbladet <------ Klicka HÄR

Från vänster .

Maritza - Felicia - Sandra - Janna

Från vår lyckade klädbytardag i Söndags !!



Tack!

Ett stort tack till alla som dök upp i söndags! Vi hade hoppats på mycket folk, och mycket folk blev det. Våra 300 galgar tog slut, fika såldes i mängder, och klädställningar och bord svämmades över med en massa fina kläder! Vi fick fin respons, men också lite vi ska tänka på till nästa gång (13 februari!). Själva bytes-området kommer till exempel att utökas för att slippa den värsta trängseln.

Hoppas att vi ses den 13 februari!

Till sist bjuder vi på några bilder tagna i söndags, 16 januari, den första klädbytardagen.



Kön ringlade sig lång



Klara - färdiga - byta!



Mycket folk


Trelleborgs Allehanda

Foto: Claes Nyberg
Igår kunde man skymta oss i Trelleborgs Allehanda. Lite information om söndag, och lite om oss själva. Kul!
Läs intervjun här: http://www.trelleborgsallehanda.se/trelleborg/article1351489/Ska-vi-byta-klader-med-varann.html

kulturhuset

Kl.10 i morse var vi på möte på kulturhuset tillsammans med ABF och Trelleborgs Allehanda !
Allt gick super och det kändes så bra att komma in i den stora lokalen och få ställa lite i ordning inför vår första klädbytardag . Nu börjar det närma sig och vi kan inte fatta att vi kommit så långt. Vi har fått nycklarna så att vi kan komma in lite tidigare på söndag och börja fixa med allt. Vi är så tacksamma för hjälpen vi kommer få ifrån familj och vänner, vi tycker det ska bli så himla roligt !!
Nu har vi stått och bakat mördegskakor och chokladbollar. Vi har provsmakat de och de blev jättegoda så ni vågar äta av de på söndag ;)

en liten uppföljare

I onsdags var vi ute på en liten affischrunda i Trelleborg. Ni kanske har hittat någon av de ? hihi :)
Idag har vi varit på Maxi och handlat alla vår ekologiska fika, så som kaffe, te, sockerbitar och mjölk. Presentkorten räckte gott och väl och blev tom över så vi kan handla mer fika till nästa månad ! Kakorna bakar vi ju själv som ni vet ;)
På onsdag ska vi ha möte med Robert från ABF inne på Kulturhuset och där kommer även TA att hålla till för en intervju :)

Kaka + dricka = 10 kronor

Snart är det dags! Idag är det bara 13 dagar kvar till premiärklädbytardagen! Idag har det bakats supergoda muffins (för er med mjölkmagar går det bra att äta dessa då vi använt laktosfritt margarin, och vatten istället för mjölk). Dessa kommer att säljas den 16, och inom kort kommer det att bakas två olika sorters kakor till!

RSS 2.0